Close
Aleea Perlei, nr. 7 (CARTIER ALBERT PLOIESTI)       107071 - sat Ploiestiori, com. Blejoi, jud. Prahova (RO)
Luni - Duminică 8:00 - 20:00

Amortizoare hidraulice de vibraţii - calitate, siguranţă şi fiabilitate la cele mai bune preţuri

Pentru a asigura funcţionarea adecvată a maşinilor şi a echipamentelor şi a elimina vibraţiile ai nevoie de amortizoare hidraulice de vibraţii de calitate, iar la noi le poţi găsi în diverse dimensiuni, forţe şi modele. Sunt produse de firma germană Stabilus care este lider mondial în domeniu şi care garantează calitatea şi durabilitatea.

Amortizoare hidraulice de vibraţii Stabilus - caracteristici şi proprietăţi

Amortizoarele hidraulice de vibraţii transformă energia cinetică a pieselor în mişcare în energie termică, previn opririle bruşte şi dure şi oscilaţiile ample. Cele produse de Stabilus se găsesc sub denumirea STAB-O-SHOC şi asigură distribuţia simetrică a forţelor atât pe direcţia de tensiune, cât şi pe cea de compresie.

Aceste modele asigură amortizarea uniformă chiar şi în cazul mişcării inversate. Întrucât se pot conecta direct pentru a transmite forţă pozitivă, în momentul inversării sarcinii, apare instantaneu forţa de amortizare. În plus, datorită sistemelor speciale cu piston integrat, forţele din direcţia de tensiune şi de compresie pot fi setate independent şi separat una de cealaltă.

Elementele diferite de construcţie se reflectă în modul de amortizare a vibraţiilor şi, în funcţie de model, pot fi montate pe orice direcţie.

Ce ne recomandă ca partener ideal pentru achiziţionarea amortizoarelor hidraulice de vibraţii

  • Suntem partener cu firma germană Stabilus şi distribuitor autorizat pentru amortizoare hidraulice de vibraţii din 2005.
  • Stabilus este renumită la nivel global pentru produsele fiabile şi soluţiile personalizate pe care le oferă în domeniul componentelor de controlare a mişcării.
  • Oferim soluţii inovatoare şi avem clienţi mulţumiţi, iar produsele marca Stabilus sunt o garanţie a standardelor ridicate de calitate pe care le asigură.
  • Practicăm preţuri oneste şi dispunem de personal bine instruit capabil să ofere detalii tehnice de specialitate.
  • Indiferent de volumul comenzii, dacă vei deveni clientul nostru vei fi tratat cu profesionalism, respect şi amabilitate.
  • Modelele de amortizoare hidraulice de vibraţii marca Stabilus pe care le comercializăm oferă flexibilitate maximă şi le vei găsi în magazinul nostru în variante diverse, astfel încât să poţi alege exact ceea ce ai nevoie.
  • Actualizăm constant stocurile astfel încât să putem face livrările în timp util.
  • Oferim consiliere şi asistență tehnică gratuită.
  • Putem garanta că produsele noastre funcţionează perfect chiar şi la sarcini mari, nu necesită întreţinere şi au o durată lungă de viaţă.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU MAI MULTE DETALII!

Amortizoare hidraulice de vibraţii Stabilus

Cu o vechime de peste 80 de ani în domeniul, această firmă germană s-a făcut remarcată la nivel global prin calitatea produselor şi profesionalismul desăvârşit.

La noi vei găsi o gamă diversificată de amortizoare hidraulice de vibraţii marca Stabilus pentru o gamă diversificată de aplicaţii în domeniul industriei auto sau de mobilier.

Intră şi tu în rândul clienţilor mulţumiţi şi alege să cumperi produsele Stabilus care sunt recunoscute la nivel global pentru rezistență, calitate, fiabilitate şi versatilitate. Suntem distribuitori de mai mulţi ani pentru amortizoare hidraulice de vibraţii şi avem experiența necesară pentru a te consilia cu profesionalism.

Iată câteva variante de amortizoare hidraulice de vibraţii Stabilus.

STAB-O-SHOC GD 15SP

Este un amortizor hidraulic de vibraţii cu piston de separare pentru sarcini orizontale de vibrații și forță de amortizare ușoară. Îşi găseşte aplicabilitate în diverse proiecte care nu necesită forţe mari.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU MAI MULTE DETALII!

STAB-O-SHOC HD 24/29 BV

Este un amortizor hidraulic de vibraţii pentru forțe de mari care necesită montaj vertical. Datorită rezistenţei remarcabile, este ideal pentru industria auto unde se poate utiliza ca amortizor șasiu, amortizor de vibraţii ale motorului sau de tensionare a curelei.

Instalarea verticală cu tija pistonului orientată în sus şi supapa în jos, facilitează transmiterea forţelor de amortizare care pot fi diferite în direcţia de tensiune şi cea de compresie. Nu asigura forţa de extensie, ci doar amortizare directă.

STAB-O-SHOC HD 24/29MB

Este un amortizor hidraulic de vibraţii cu supapă inferioară și diafragmă pentru forțe mari de amortizare care se poate monta pe orice orientare. Este foarte uti în industria auto unde nu este întotdeauna posibil montajul pe verticală.

Diafragma integrată face ca acest model de amortizor să fie foarte versatil. De asemenea, forţele de amortizare pot fi setate diferit şi independent pe direcţia de tensiune şi pe cea de compresie.  Chiar dacă nu asigura forţa suplimentară de extensie, va oferi amortizarea directă instantanee pentru tensionarea curelelor, vibraţiile motorului sau amortizare șasiu.

STAB-O-SHOC TA

Seria de amortizoare hidraulice de vibraţii STAB-O-SHOC TA de la Stabilus a fost dezvoltată pentru amortizarea de direcţie. Datorită robusteţii şi a flexibilităţii s-au dovedit perfecte în industria auto, dar şi în alte aplicaţii în care a apărut necesitatea reducerii vibraţiilor.

Diafragma cu care este dotat asigura transmisia forţei fără alunecare în orice orientare a montajului.

Modelul STAB-O-SHOC TA 20 are un design special care permite setarea independentă a forţelor de amortizare şi se dovedeşte util pentru orice orientare de montaj în spaţii compacte.

Variantele STAB-O-SHOC TA 30 şi 40 sunt considerate speciale şi pot fi personalizate pentru sarcini mari, în funcţie de necesităţi.

Aceste amortizoare hidraulice de vibraţii îşi găsesc aplicabilitatea ca amortizoare de direcţie, punţi posterioare, pitching pentru motoare, ajustarea spătarelor paturilor de spital, amortizarea vibraţiilor la maşinile agricole, etc.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU MAI MULTE DETALII!

Contactează-ne cu încredere pentru amortizoare hidraulice de vibraţii!

Alege să lucrezi cu profesionişti şi optează pentru amortizoare hidraulice de vibraţii Stabilus. Sunt produse de calitate pe care te vei putea baza mai mulţi ani şi pe care le poţi achiziţiona de la noi la preţuri oneste!

Indiferent de volumul comenzii şi de aplicaţie, dacă ai nevoie de amortizoare hidraulice de vibraţii şi nu ştii ce se potriveşte mai bine necesitaţilor tale nu ezita să ne contactezi! Ne poţi suna la numărul de telefon 0720 071 734 sau, dacă preferi comunicarea în scris ne poţi trimite un email la adresa office@amaselectric.ro – unul dintre reprezentanţii noştri îţi va răspunde în cel mai scurt timp.

Profită de calitatea germană şi cumpăra produse marca Stabilus!