Amas-Despre-Noi-e1617914899407

Din anul 2005 suntem distribuitori autorizați în România ai firmei Stabilus GmbH, producător mondial de Arcuri cu gaz (gas springs) și Amortizoare cu vibrație hidraulică (dampers) iar din anul 2013, distribuim produsele respective și în Bulgaria.

Începând cu luna decembrie 2016 am devenit PARTENER STABILUS GmbH pentru România și Bulgaria și ne veți găsi în lista reprezentanților din Europa pentru România, accesand link-ul urmator:

Stabilus GmbH este lider mondial în producția de Arcuri cu gaz (gas springs) și a Amortizoarelor hidraulice de vibrație (dampers), pentru domeniile: automobile, industrie, mobilă, medical, scaune ergonomice etc.

La începutul anilor ’60, firma germană a devenit prima companie din lume care producea amortizoare pneumatice pentru producţia în masă. De atunci, s-au produs peste 1,5 mld. de amortizoare pneumatice.

Stabilus GmbH este binecunoscută pentru inovaţiile tehnice, calitate şi preţurile convenabile și este de la sine înţeles că oferă consultaţii individuale extinse şi suport tehnic pentru diferite aplicaţii.