Close
România (Prahova), 100283, Ploiești, Aleea Strunga, nr. 6, bl. 40, sc. A, ap. 12
Luni - Duminică 8:00 - 20:00
Amas-Despre-Noi

Din anul 2005 suntem distribuitori autorizați ai firmei STABILUS GmbH din Germania, producător mondial de Arcuri cu gaz (gas springs) și Amortizoare cu vibrație hidraulică iar din anul 2013, distribuim produsele și în Bulgaria.

Începând cu luna decembrie 2016 am devenit PARTENER STABILUS GmbH pentru România și Bulgaria. Ne veți găsi în lista reprezentanților Stabilus GmbH din Europa pentru România. Din anul 2010, suntem distribuitori și reprezentanți ai firmei MEERUT MICROSYSTEMS Ltd. din India, un producător important ” low cost ” de Lasere de ghidaj și Sisteme LED, în special pentru fabricile de anvelope. De-asemeni, firma efectuează verificări electrice, în special măsurători P.R.A.M.

STABILUS GmbH

Lider mondial în producția de Arcuri cu gaz (gas springs) și a Amortizoarelor hidraulice de vibrație, pentru domeniile: automobile, industrie, mobilă, medical, scaune ergonomice.

La începutul anilor ’60, STABILUS GmbH a devenit prima companie din lume care producea amortizoare pneumatice pentru producţia în masă. De atunci, s-au produs peste 1,5 mld. de amortizoare pneumatice Stabilus.

STABILUS GmbH este binecunoscut pentru inovaţiile tehnice, calitate şi preţurile convenabile și este de la sine înţeles că oferă consultaţii individuale extinse şi suport tehnic pentru diferite aplicaţii.

Meerut Microsystems Ltd.

Firmă certificată ISO 9001:2000, cu o experiență de peste 25 ani în domeniu, este unul dintre cei mai importanți producători de lasere de ghidaj „low cost”, fiind furnizorul regulat de asemenea produse pentru toate fabricile de anvelope din Africa de Sud, India, Indonezia, Thailanda, Brazilia, Venezuela, Costa Rica etc.

Sistemele de iluminat cu LED Meerut, înlocuiesc sistemele de iluminat fluorescente, care în afară de a lua prea multă putere, de asemenea, sunt înlocuite frecvent și, astfel, conduc la creșterea costurilor.

Putem fabrica orice laser de ghidaj conform cerințelor Dvs.

Parteneri

Car Cover
EquipTest
Feromex
Future
Hidraulica
Ipte